ODRŽANI 2. PARTNERSKI SASTANAK!

U četvrtak 18.06. održani je drugi partnerski sastanak između partnera na projektu Klubovi za starije osobe 6 kojemu je provoditelj Centar za pomoć u kući Međimurske županije a partner Općina Goričan.

Izvoditelj aktivnosti na projektu – Centar za pomoć u kući MŽ izvijestio je partnera o napretku na projektu i daljnjoj provedbi aktivnosti.

Kako su usred pandemije izazvane virusom COVID-19 sve projektne aktivnosti bile odgođene od kraja ožujka, s 18. svibnja Centar je krenuo s provedbom istih a sve sukladno preporukama nadležnih institucija.

U Općini Goričan aktivnosti se održavaju svaki četvrtak i to u vremenu od 7 do 14 sati za sve osobe koje su starije od 60 godina i umirovljenike. Sve aktivnosti su besplatne a najviše su zastupljene aktivnosti zdravstvenog savjetovališta, educiranja, informiranja i sportsko rekreativne aktivnosti.

Sukladno ljepšem vremenu krenula je i sportsko -rekreativna grupa  nordijskog hodanja koju vodi voditeljica projekta Frana Lana Kanoti.  Sve osobe zainteresirane za ovu aktivnost i nadalje se mogu prijaviti i javiti na broj 099/209-26-13.

Na slici: s lijeva na desno: Marijana Breški,dip.soc radnica- Cpuk, Sanja Slaviček -stručna suradnica u općini Goričan, Frana Lana Kanoti – ravnateljica Cpuka i voditeljica projekta Klubovi za starije osobe 6, te načelnik općine Goričan Mario Moharić.